Over

de jacuzzi king

Over

de jacuzzi king

  • Group 185@3x
    All in one service
  • Group 185@3x
    Breed assortiment
  • Group 185@3x
    Exclusieve jacuzzi's

In 2020 zijn wij gestart met ons avontuur in de Jacuzziverhuur business. Vanwege de situatie waar we met z’n allen in zaten was er weinig ruimte voor echte ontspanning. De mogelijkheden om naar activiteiten te gaan zoals de spa waren schaars. Wij bedachten met De Jacuzzi King een oplossing waarbij we de ontspanning naar uw huis konden brengen. Het werd gaandeweg steeds duidelijker dat dit de perfecte activiteit voor thuis is om bijvoorbeeld je geliefde te verrassen, een feestje te vieren of gewoon lekker te ontspannen na een lange werkweek. De Jacuzzi King is in de loop van de tijd geprofessionaliseerd. Ervaring heeft ons gemaakt tot experts in ons vakgebied. Met een handig boekingssysteem boekt u binnen no-time een jacuzzi. Dankzij een breed assortiment aan arrangementen en verschillende jacuzzi’s hebben wij voor iedere situatie wat leuks. Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en onze bezorgers staan te popelen om u te voorzien van een jacuzzi van De Jacuzzi King. 

Onze jacuzzi's

Onze jacuzzi's

De Netspa Caiman heeft plek voor maximaal 4 personen. Deze prachtige opblaasbare jacuzzi heeft een stoere en luxe look en kan binnen en buiten geplaatst worden. Dankzij de vierkante vorm kan deze spa perfect in een hoek geplaatst worden en neemt het niet te veel ruimte in. Deze jacuzzi is net als onze andere modellen onderdeel van de exclusieve luxe lijn van Netspa.  

 

De Netspa Boa heeft plek voor maximaal 5 personen. Deze spa kan binnen en buiten worden geplaatst. De mooie ronde jacuzzi heeft een prachtige slangenlederen uitstraling en is net als onze andere modellen onderdeel van de exclusieve luxe lijn van Netspa. 

 

De Netspa Python heeft plek voor maximaal 6 personen. Deze spa kan binnen en buiten worden geplaatst. Dankzij de unieke 8-hoekige vorm heeft deze jacuzzi een bijzondere uitstraling. Deze jacuzzi is net als onze andere modellen onderdeel van de exclusieve luxe lijn van Netspa.  

NetSpa Caïman

vanaf 0,- per dag

aantal jets: 110 bubbeljets

inclusief ingebouwde verwarming

breedte: 168 cm

NetSpa Boa

vanaf 0,- per dag

aantal jets: 130 bubbeljets

inclusief ingebouwde verwarming

breedte: 195 cm

NetSpa Python

vanaf 0,- per dag

aantal jets: 130 bubbeljets

inclusief ingebouwde verwarming

breedte: 185 cm

Sfeerimpressie

de bezorging

Over de bezorging

Het bieden van een goede service is bij ons essentieel. Wij geven van tevoren aan hoe laat wij de jacuzzi komen bezorgen. Bij De Jacuzzi King kun je ervoor kiezen om de jacuzzi te laten installeren door onze bezorgers zodat al jouw zorgen worden ontnomen en je alleen maar hoeft te ontspannen. Op de ophaaldag komen wij op afgesproken tijd de jacuzzi weer halen. Wij verwachten van onze klanten dat de jacuzzi al leeg is voordat wij arriveren. Hierdoor verloopt alles soepel en zijn we u zo kort mogelijk tot last. De instructies voor het leegmaken van de jacuzzi geven wij daarom ook altijd van te voren. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat jij, maar ook de klanten voor of na jouw, een zo zorgeloos mogelijk proces doorgaan.